Uwaga:
Żeby pisać na forum, nie trzeba się nigdzie rejestrować!
www.rejsymorskie.net
Forum: Adam Sulewski - ?eglarstwo.
Prywatna strona o ?eglarstwie pe?nomorskim.
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

mi?so w s?ojach troch? inaczej

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.rejsymorskie.net Strona Główna -> Kambuz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
teodorehare
Gość





PostWysłany: 28 Cze 2007 11:31    Temat postu: mi?so w s?ojach troch? inaczej Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich
od kilku lat przyrzadzam mi?so troche inaczej niz moi Szanowni Koledzy powyzej - my?l? ,?e sposób jest prostszy , a otrzymujemy jeszcze co? ekstra dodatkowo Smile
biore mianowicie porcje mi?ska , obsma?am posolone ,?aduje do s?oja -
wczesniej kupuje slonin? , miel? ,wytapiam smalec i tym smalcem zalewam mi?so (nie mo?e wystawa? ponad poziom smalcu) - mozna doda? kawa?ki boczku - i to jest wszystko (nie pasteryzuje!) .Na ?ódce wyci?gam 'twarde" ,obrabiam jak mi pasuje,smalcyk zostaje na piwne posiady i jest fajnie .tak przyrzadzone mi?so jad?em po 3 tygodniach i jest ok.
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.rejsymorskie.net Strona Główna -> Kambuz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group