Uwaga: Żeby pisać na forum, nie trzeba się nigdzie rejestrować! |
www.rejsymorskie.net Forum: Adam Sulewski - żeglarstwo. Prywatna strona o żeglarstwie pełnomorskim.
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bombli8 Gość
|
Wysłany: 17 Sie 2020 10:01 Temat postu: ładna i zdrowa skóra |
|
|
Wiem, że dużo osób cierpi na atopowe zapalenie, łuszczycę, czy też trądzik trudno jest żyć z taką chorobą. Od małego cierpię na AZS i brałem już wiele leków, używałem różne maści itd od niedawna zacząłem przyjmować suplement diety kapsułki Neoglandyna i od kiedy go przyjmuje moja skóra znacząco się poprawiła, plamy pojawiają się rzadziej, nie czuje tego ,,ciągnięcia" skóry i nawet po kąpieli skóra jest miękka i gładka, sprawdźcie nie pożałujecie |
|
Powrót do góry |
|
|
Darek90 Gość
|
Wysłany: 16 Lis 2020 09:46 Temat postu: |
|
|
Moja znajoma ma też AZS i lekarz jej kiedyś powiedział, żeby kupiła sobie odpowiednią kołdrę i wtedy objawy będą znacznie mniej poważne. I rzeczywiście się sprawdziło. Podsyłam artykuł http://123budujemy.pl/czym-kierowac-sie-wybierajac-koldre/ o tym, jak wybierać kołdrę. Mi przy okazji też pomógł, bo musiałem kupić jakąś na nowe mieszkanie, a nie miałem pojęcia jak się powinno wybierać kołdry |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|