Uwaga: Żeby pisać na forum, nie trzeba się nigdzie rejestrować! |
www.rejsymorskie.net Forum: Adam Sulewski - ?eglarstwo. Prywatna strona o ?eglarstwie pe?nomorskim.
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
teodorehare Gość
|
Wysłany: 28 Cze 2007 11:31 Temat postu: mi?so w s?ojach troch? inaczej |
|
|
witam wszystkich
od kilku lat przyrzadzam mi?so troche inaczej niz moi Szanowni Koledzy powyzej - my?l? ,?e sposób jest prostszy , a otrzymujemy jeszcze co? ekstra dodatkowo
biore mianowicie porcje mi?ska , obsma?am posolone ,?aduje do s?oja -
wczesniej kupuje slonin? , miel? ,wytapiam smalec i tym smalcem zalewam mi?so (nie mo?e wystawa? ponad poziom smalcu) - mozna doda? kawa?ki boczku - i to jest wszystko (nie pasteryzuje!) .Na ?ódce wyci?gam 'twarde" ,obrabiam jak mi pasuje,smalcyk zostaje na piwne posiady i jest fajnie .tak przyrzadzone mi?so jad?em po 3 tygodniach i jest ok. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|