Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
|
Autor |
Wiadomość |
Aliszja Gość
|
Wysłany: 06 Kwi 2010 20:11 Temat postu: |
|
|
nie...ale by?o by to na pewno ciekawe doznanie:)heh:)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gienku Gość
|
Wysłany: 23 Maj 2010 20:48 Temat postu: |
|
|
mój pierwszy raz by? na rejsie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kpt. Adramelek Czarci ?eb Gość
|
Wysłany: 06 Mar 2011 22:36 Temat postu: |
|
|
Nie mia?em przyjemno?ci, ale interesuje mnie aspekt techniczny, bo w przypadku statku w drodze has?o "bezpieczny seks" nabiera nowego znaczenia. O ile w przypadku postoju na kotwicy/w porcie uwaga oficera wachtowego mo?e by? rozproszona nawet na d?u?ej, ni? czas potrzebny "na", no to jednak w przypadku jazdy (nawet je?eli mamy samoster) musi by? albo stresuj?co (co ?rednia przyjemno??), albo b. szybko i krótko (j/w), albo by? obecny musi "ten trzeci" do trzymania wachty w czasie, gdy dwoje si? zabawia (co owocuje ma?? prywatno?ci? - te? ?rednio mi?e).
Rozumiem ?e gaw?dziarz "Dziki Sza?" mia? harem wi?c wszystko by?o "w rodzinie", no ale normalnie to chyba nie jest do realizacji...
No wi?c? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szkwal Gość
|
Wysłany: 14 Lip 2011 20:35 Temat postu: |
|
|
dla chcacego nic trudnego, niemniej jednak nie jest to jakas porywajaca przyjemnosc - glownie z uwagi na bardzo ograniczona prywatnosc
no chyba, ze ma sie do czynienia z jakas bezrefleksyjna para, ktora nie przejmuje sie komfortem swoim ani pozostalych czlonkow zalogi |
|
Powrót do góry |
|
 |
seadog Gość
|
Wysłany: 17 Lip 2011 00:36 Temat postu: |
|
|
"Ograniczona prywatno??"?! Aspekty techniczne???
Ludzie, na czym wy p?ywacie? I z KIM?!
Có? w ogóle za pytanie - przyt?aczaj?ca wi?kszo?? ?egluj?cych po ?wiecie to pary .
Rozumiem ?e Szanowni Panowie Kapitanowie... "?eglarze czarterowi", raz do roku na urlopek...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|